27. helmikuuta 2011

Portland Shopping Part. 1


(Ja kaikki ymmartaa tan kuvan pointin hih :))

Mulla oli AEVAN mahtava viikonloppu! Ehka paras ikina! Meijan jarjesto siis jarkkas viikonlopun Clackamuksessa ja Portlandissa, jossa sitte shopattiin ja tehtiin kaikkee kivaa :) Ja mahtavinta oli ehka se et Aino, suomalainen vaihtari oli siela kanssa! I know Ainou. Aino ;) Jk.

Ekaks kun saavuttiin Clackamukseen niin ma ja yks tanskalainen Pernille mentiin Nordstrom Rackiin, eli siis Nordstrom tavaratalon outlettiin ja ostin kaks Juicy Couture jutskaa, joista tulee postaus myohemmin. Sitte mentiin Clackamus Town Centeriin, ostarille ja shopattiin siela ja loysin Ainon :) Sitte mentiin joskus yolla leffaan kattoon leffa nimelta Hall Pass, ei luoja, oli kylla hauska leffa :----D Katsokaa!

Sen jalkeen painuttiin hotellille, nukuttiin ja aamulla syotiin aamupalat jotka oly kylla aika kalysia mika on taysin hotellin vika!!1 No, aamupalojen jalkeen otettiin MAX eli vissiin joku metro (?) ja mentiin Portlandiin shoppaan Pioneer Square nimiselle ostarille. Kaytiin Juicyn liikkeessa (siks kuva) ja h&mlla ja forever 21:ssa. Ja sit kaytiin starbucksissa ja syotiin lounasta. Aino soi vegesubwayn ja ma orange chickenin. OMNOMNOM.

Illalla palattiin takas kuudeks ja sit mentiin sellaseen Bullwinkles nimiseen paikkaan, josta lisaa ens postauksessa :) Mulla on kuvia nii sairaasti nii siks tulee viela toinen postaus. Ja sit viela postaus mun ostoksista... ens ees shopannu paljoo, vaikka eraat sita mielta kylla oli. Mutta, puta que parie. Bitch.

Veera "Vk" the Vacuum

ps, noi kuvat musta on kamalia mut ei se haittaa, ens postauksessa on viela kamalempia :))




3 kommenttia:

  1. VACUUUUUM. Ja putat vaan sulle takas ihana<3 Hahahah. Tulen kohta Tigardhiin ja menhaan tuhlaahmaan kaikki rahat Urbanhiin!

    Ps. Se on ClackamAs ;)

    VastaaPoista
  2. Vau, näyttääpä houkuttelevalta sun blogi!
    löysin vasta äskettäin tän ainon blogin kautta ja oon todella iloinen et löysin tän:)
    Itse olen lähdössä vaihto-oppilaaksi vuodeksi amerikkaa (paikkaa en vielä tiedä) ja sen takia innolla lueskelen sun blogia!
    Ajattelin kysyä samaa vielä sulta, että kuinka hyvä sun enkku oli, kun lähdit (koulunumeroissa), koska mulle on tullut suuri stressi, että pärjäänkö englannillani amerkan kouluissa.. Oma englantini on siis 7-8..
    Tsemppiä sinne, jatkan blogisi lueskelua!:)

    VastaaPoista
  3. aino: Jee, shoppaan Urbaniin sun kaa, ootan innolla! :) <3 Oho ai se oliki Clakamas hups :D

    utelias: Kiitoksia kamalalasti :) Hyvin tuut parjaamaan, mun enkun numerot oli just valilta 7-8 lukiossa ja tosi hyvin oon parjanny kun miettii et meijan koulussa on pari vaihtaria ja ne tuli tanne ja tuskin osas puhua mitaan enkuks :D aluks on tietty vahan kaikki kankeeta, mut pian se siita lahtee hyvin meneen! :) Eika kannata stressata, ooon varma et sua huonompia enkussa olevia vaihtareita on siela varmaan ollu aikasemmin ja opettajat on myos yleensa auttavaisia ja ymmartaa hyvin :) Sori, aika sekava vastaus multa, mutta kiitos mukavan piristavasti kommentista! :)

    VastaaPoista