7. lokakuuta 2010

-"Vera is sweet and spicy! I ordered these cookies JUST for you" *creepy smile*

Heips kaikille :) Pitkasta aikaa mulla on aikaa kirjottaa oikein kunnos postaus, on ollu ihan kasittamattoman kiireinen viikko, laksyja ihan liikaa, 2 essetta ja xc dinner Katien luona :) Oli kylla ihan alyttoman helmee ahtautua tonne Katien kotiin, meijan joukkue on iso, joku viiskyt henkee parhaimmillaan!

Mut niin, siella me syotiin eka tortilloja amerikkalaiseen tapaan eli siis ihan samoja mita meki Suomessa syodaan paitti etta siihen paalle angetaan suunnilleen kilo juustoo ja hapankermaa. Ja sitte quacamolee niin et koko tortilla on ihan vihree. Mut voin sanoo et hyvaa oli :) Sitte me laskeiltiin vahan lisaa! Toi lautanen mika tuolla ylhaalla on ei oo mun, ma soin "vaan" kaks mun puolikkaan paan kokosta keksia jalkkariks :D Amerikkalaiset keksit on rakkaus...

Sitte me juteltiin kaikkee kivaa esimerkiks frendeista (meilla on kauhee faniklubi taala lol), polttettiin sipseja (alkaa kysyko miks, ma en ees tieda) ja pelattiin korista. Ma hurmasin kaikki ihanalla granny- tekniikallani <3 Tuola tuli sellanen mahti olo et ompa meijan joukkue kiva. Vaikka se juokseminen valilla onki ihan tuskaa niin on se sen arvosta. Meilla on tuola niin mahtava porukka!

No joo, huomenna eli perjantaina ei oo koulua joten me kuvataan meijan IB Film leffaan TRevorin ja meijan ryhman kaa. Ma luulen et otan mun kameran mukaan ja ottelen ehka vahan kuvia. Hihi.

Vk

Ps, ja tosta mun tanssipartnerista viela unohin sanoo et me ollaan ihan kavereita ja se kysy multa et jos mentais ihan kavereina... tais unohtuu kirjottaa :D


2 kommenttia:

  1. VIHREE CUPCAKE!!! i love the vihree cupcake. :DD ja btw on niiin helmi ku sul on aina paljon kuvii ja ne on hienoi :)) ja kuulostaa et teil on todel helmi xc-team :))

    VastaaPoista
  2. Ma oisin halunnu syya tollasen vihreen kuppikakun (lol, kuppikakku) mut en jaksanu, soin liikaa tortilloja :( Kiitti, mulla onki kamera melki aina mukana! :DD Meilla on ihan mahtiporukka ahihi niinkuin teillakin!

    VastaaPoista