21. lokakuuta 2010

They even have CHEESECAKE here!


Mahtava paiva tanaan! Mutta eka eilisesta... Meilla oli meetti, meni ihan hyvin, en parantany kauden parasta aikaa mut jain vaan parikyta sekkaa siita. Eli siis juoksin 26 min 51 sekkaa, oon ihan semityytyvainen. Ois voinu menna paremminki mut juu aina ei voi onnistuu :) Olin kisan jalkeen ihan paikat kipeina niin en sitte menny Luisille eli yhelle saksalaisvaihtarille illalla. Muut meijan koulusta oli siella ja ne sauno ja teki kaikkee kivaa. Oisin halunnu menna mut tanaan oli treenit aamulla kaheksalta niin en olis ees voinu jaada sinne kauheen pitkaks aikaa :(

Tanaan meilla siis piti olla trrenit, mut me ei juosta vaan toimitettiin yeallowbookseja eli puhelinkirjoja(?), jossa on numeroita kaikkiin randomeihin paikkoihin. Niita on ihan sikana ja me ollaan toimitettu niita joku 2 viikkoo kohta. Ja koko urakasta em saadaan 2000 $ meijan joukkueelle. Yay!

Tanaan sitte ton aamujutskan jalkeen me mentiin Carlotan, Linan, Lucia (vaihtareitten) ja yhen Felician kanssa ostarille shoppaileen. Ostin neuleen, farkkuleggarit, mun siskolle lahjan suomeen ja huivin. Makso jotain 33 euroo ja noi kaikki on siis Forever 21:sta. Sitte me lahettiin Felician autolla yhteen sushi paikkaan joka oli ihan ylisiisti! Siella oli sellanen liukuhihna mista sai valita mita vaan ja kaikki maso vaan joku 1,5 dollaria kappele maksimissa. Ma soin 5 lautasellista (haha) joissa kahessa oli kaks sushi palaa (eli yhteensa 4), uppopaistettua kalmaria, munakasrullia ja kaks annosta mansikoita! Ja totta kai kun jenkkilassa ollaa niin taalla oli siina liukuhihnalla jenkkilaskiruokaa, eli juustokakkua ja tuulihattuja. Lucia ei halunnu syoda sushia niin se sit veteli niita ja mansikoita :,,D Oli kylla mahtavaa. Sitte me mentiin viela yhteen paikkaan jossa oli merkkivaatteita -20 %. Ostin Niken perushupparin hintaan 24 euroo, tarttin sen cross countryyn ja alkaa oleen pikkusen kylma.

Mut joo, kiva paiva oli :D Ja toi kuva on muuten Apple storesta, siella sai kokeilla niita lappareita ja ipadeja ja me vahan otetiin kuvia itestamme ja lahetiin sahkopostiin. Haha, oon niin kamalan nakonen noissa etta melki naurattaa. Meilla alko muute tanaan loma, eli siis lomaa on torstai ja perjantai plus viikonloppu.

Vk

2 kommenttia:

  1. kuulostaa helmeltä!! aa oo niin kateellinen kun sul on forever 21 siel!! :)) sushi on ihanaa kade myös siitä lol xP :D

    VastaaPoista
  2. Haa kiitti :) Mut sitte kylla sushitetaan ku palataan suomeen!

    VastaaPoista