6. syyskuuta 2010

I heart outlets, yes I do

heips kaikki :) me vietettiin viikonloppu, tai siis oikeestaan sunnuntai ja maanantai paikassa nimelta Seaside ja se sijaitsee Oregonin rannikolla. kyseessa on siis aika suosittu paikallisten lomakohde missa on hyvaa ruokaa ja muuteski kaikkee mahtavaa :)

kun me tultiin, saa oli tollanen utunen ja muutenki tosi hamy ja oli aika kylma... taivas oli tollanen janna... ilma sitte kuiteski aika akkia lampeni. vesi oli ihan liian kylmaa uimiseen.. tosin kylla siella jokku ui. siella oli yks perhe surffaamassa, naytti tosi sopolta niitte kaks vee tytto taapertaa sukelluspuvussa :D


yks perhe oli loytany sielta rannalta elavan taskuravun! ne oli jotain himo kalaekspertteja ku ne osas sanoo tosta paallepain et se on tytto... ma en uskaltanu koskee tohon ku se kuulemma sattuu aika paljo ku e nipistaa :( sit alemmassa kuvassa on sand dollar, eli siis jonkinlainen simpukka joitai siella rannalla oli. yhtaan ehjaa me ei kyl loydetty...

ilma alko sit lampeneen mut me ei rannalle jaaty vaan mentiin tormailyautoihin. noi oli ihan erilaiset ku sarkan jokka vaan vahan tarahtaa ku tormaa, noi oikeen kunnolla jysahti toisiaan vasten. ma yritin vaistella muita ku en halunnu satuttaa ketaan mut sitte nerokkaana menin yhta pikkuipanaa pain.. heh, nain veerakaisa seikkailee vol x. megan on tuola takana, toi pinkkipaitanen tytto. mulla on taas aika onnistunu ilme :D


rakastuin noihin jelly belly karkkeihin! noi on ihan kasittamattoman ihania! siela kaupungissa oli kolme vanhan ajan karkkikauppaa, joissa yhessa oli sellanen puolen seinan pitunen jelly belly - karkkijutska missa oli niita kaikkia makuja, eli joku 30 ainaski. mun lemppariks tuli ehdottomasti lakritsa, hattara, voi popparit ja kiivi. kamalin oli cinnamon, en ees tie mika se on suomeks mut hyi se oli kamalaa :D jenkkilaisen osaa teha kyl kumman makusia karkkeja, nain yhessa kaupassa voin makusia karkkeja... nams  jos voin mausta tykkaa :D musta tuntuu et tuun tuomaan noita tuliaiseks ihmisille koska jos ei kelpaa kellekkaan niin voin sit ite syoda niita :D ei vaan, veikkaan et kaikki kyl tykkaan ainaski suurimmasta osasta.


kaytiin yhessa kirjakaupassa ja siela oli tollanen ihana kissa. ma niin tykkaan kuvailla elaimia ku niista saa helposti hyvia kuvia. mulla on tosta kissasta varmaan 40 kuvaa kamerassa :D me syotiin parissa ravintolassa, enimmakseen kalaravintoloissa. ma soin ekassa rapukakkkuja jotka oli ihania ja toisessa me vedettiin sen hostmamin kanssa puokkiin fish 'n chipsit koska olin niin taynna kun olin just syony eilista pitsaa valipalaks :D juu etta nain, taas massaillaan... mut ma hyvaksyn sen koska oli loma ja viikonloppu, huomenna alkaa arki ja treenit, sitte taas normaalin ruokavalioon (joka on ihan oikeesti  mulla samanlainen oli loma tai ei).

sitte! siella kaupungissa oli NIKEn outletti eli siis toisinsanoen jamamyymala, minne menee kaikki vanhan malliston vaatteet ja siella on sitten kaikkia yleensa vahintaanki -30%. mua harmitti ku me mentiin sinne vaan 15 minsaa ennen sulkemisaikaa ja ehin ostaan vaan kans paitaa. oisin voinu shoppailla vaikka kuinka! ostin noi kaks paitaa cross countryyn kun en tajunnu ottaa yhtaan urheilupaitoja kotoo ku lahin. noi makso yhteensa 25 $ eli siis 19 euroa. tuli aika halvaks, 9,5 euroo kappale. musta se on ihan hyvin NIKEn teknisista urheilupaidoista :D kaytan noista jompaa kumpaa sit mun ekoissa kisoissa, uujee :)

ei kai mulla sit muuta... kiitos kommenteista! jos haluutte kysyy multa jotain tai jos haluutte et teen jostain spesiaaliaiheesta postauksen niin antaa palaa vaan. mut ma alan hipsii nukkumaan koska mun viimeyo huoneiston sohvalla ei ollu ehka mikaan ihanin. heips!

Vk

ps, anteeks toi otsikko mut toi on niin inside ja oli pakko laitaa ku sopi niin hyvi. ja kymmenen pistetta ja papukaija merkki sille joka keksii mista jutskasta toi otsikko on :D

1 kommentti:

  1. cinnamon taitaa meinata kanelia :) vähän kuulosti kivalta lomalta :D mulki oli tänään ekat cross country reenit mut mä ja yks kelsey kyl vaan käveltiin joku maili siitä :P EHKÄ mä vielä saan kuntoni takas.. njoo, öitä sinnekkin puolelle jenkkilää :)

    VastaaPoista